Duomassage


Tegelijkertijd met een partner, vriendin, moeder of zus gemasseerd worden? Bij Praktijk Lilaea is dat mogelijk. U kunt ervoor kiezen om allebei in een aparte kamer uw behandeling te krijgen zodat u alle rust krijgt. Daarnaast kunt u ook tegelijkertijd in dezelfde kamer gemasseerd worden, wel zo gezellig.

Opties voor de duomassage

Tegelijkertijd in dezelfde kamer

De massages worden door twee ervaren en deskundige masseurs gegeven. U kunt zelf kiezen welke soort massage u ontvangt. U kunt eze massage boeken vanag een uur en betaald hiervoor 82,-per persoon.

U kunt de duomassage boeken op maandag zowel in de middag als de avond en op vrijdagmiddag. Wilt u liever een ander moment? U kunt ons bellen. Soms valt dit te regelen. 

Omdat we niet altijd twee masseurs beschikbaar hebben is het vaak hanig deze massage een paar weken van tevoren te boeken. Willlen julie liever eerder terecht? kies dan voor de optie na elkaar.

Tegelijkertijd in aparte kamers

Een duomassage kan ook voor een half uurtje. Dan wordt u in aparte kamers gemassert en zijn de tarieven hetzelfde als bij een enkele massage.

Duomassage na elkaar met een extra rust moment

Wilt u op wat korte termijn samen een massage ondergaan dan kunt u ook na elkaar terecht. We hebben een heerlijke dikke mat aanwezig in de praktijk waar u lekker op kunt liggen terwijl de ander wordt gemasseert. 

Tarieven zijn per persoon hetzelfde als bij een 'enkele' massage.

 

Boeken van een duomassage

Wilt u een duomassage boeken? U kunt ons bellen of mailen. Online reserveren voor een duomassage is helaas niet mogelijk