Ina Lindeman


Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik een tijd als fysiotherapeute gewerkt. Na 3 jaar besloot ik dat dit niet het beroep was wat ik de rest van mijn leven leuk zou blijven vinden. Zodoende besloot ik het masseren dat ik tijdens mijn opleiding als bijbaantje met veel plezier heb gedaan weer op te pakken. Al snel kwam het besluit om een eigen praktijk te beginnen. Een praktijk waar aandacht belangrijk is, waar het er mooi uitziet en waar mensen welkom zijn. Ik wilde karakter in mijn praktijk en niet alleen maar witte muren en krappe kamertjes.
 

Echte aandacht aan iemand geven een persoon als een geheel zien en niet alleen als een pijnlijke knie dat vind ik belangrijk. Omdat het geven van therapie nog steeds iets is wat ik graag doe besloot ik de opleiding tot massagetherapeut te volgen. Hierin leerde ik vanuit de westerse geneeskunst het lichaam te bekijken, maar ook vanuit de chinese en indiase zienswijze. Voor mij is dit een verrijking. Door deze zienswijzen te combineren kun je naar mijn mening heel veel bereiken en ons lichaam nog beter begrijpen.
 

De opleiding tot massagetherapeut is voor mij de perfecte aanvulling op mijn al opgedane kennis. Tijdens het masseren, heb ik heel veel profijt van mijn huidige kennis. Ik weet wat ik wel en niet kan, waar ik rekening mee moet houden en hoe een lichaam kan reageren. Masseren doe ik met mijn gevoel en aandacht, niet alleen met alle kennis die in mijn hoofd zit. Dat is voor mij heerlijk werken.

  
  
  

U kunt bij Ina terecht voor de volgende massages:

Lilaea massage, Therapeutische massage, klassieke ontspanningsmassage , hot stone massage, voetreflexmassage en zwangerschapsmassage .
 

Ina is aanwezig op:

 

Maandag                      

13:30 - 20:00                  

Donderdag  10:00 - 16:00
Vrijdag  10:00 - 16:00