Workshop rug-, nek- en hoofdmassage


In deze workshop leert u de rug, de nek en het hoofd te masseren. Het wordt een leuke interactieve en toegankelijke workshop om kennis te maken met massage.

De workshop is geschikt voor beginners en voor mensen die nog eens willen oefenen. Na het volgen van de workshop bent u in staat om uw partner, kind of collega een korte massage te geven.
De technieken worden toegepast met kleren aan en er wordt geen olie gebruikt. Het is mogelijk om alleen te komen of samen met iemand anders.

De workshop wordt gegeven door Ina Lindeman. Ina is gediplomeerd fysiotherapeut en in opleiding tot massagetherapeut. U bent dus in deskundige handen. Zo is het ook met klachten prima mogelijk om aan deze workshop deel te nemen. Na afloop ontvangt u een hand-out om het geleerde nog eens na te lezen.

Wanneer wordt de workshop gegeven?

Op dit moment hebben we geen cursus gepland. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.
 

Kosten

De workshop kost  €22,50 per persoon. Voor klanten die al eerder zijn geweest, zijn de kosten €17,50 per persoon. Aanmelden kan telefonisch of via de mail
 

Wilt u deze workshop boeken voor een groep?

Zoekt u iets leuks voor een familiedag, vriendinnendag, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje? Dan is deze workshop te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.
De workshop is mogelijk vanaf 4 personen.