Lilaea Massage


Dit is de meest complete massage die praktijk Lilaea te bieden heeft. Deze unieke massage bestaat uit een combinatie van verschillende oosterse en westerse massagevormen en -technieken. Hierdoor wordt het beste resultaat uit de massage gehaald. Door deze complete benadering bent u na de massage geheel ontspannen, is uw hoofd leeg en zijn klachten als spanningshoofdpijn, pijnlijke schouders en rugklachten verminderd.


Tijdens deze veelzijdige massage maakt de ervaren masseur gebruik van een grote variëteit aan massagetechnieken die speciaal op u zijn afgestemd. Door de combinatie van verschillende technieken worden zowel de huid als de spieren gemasseerd waardoor de spieren zich ontspannen en het bindweefsel onder de huid losser wordt. Hierdoor voelt u zich na de massage gezond en vitaal.
 


Kies zelf uw massagetechnieken


Voor deze massage kunt u kiezen uit onderstaande massage technieken. Vindt u het moeilijk zelf een keuze te maken? Dan kunt u tijdens de korte intake aangeven wat van de massage verwacht. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: ontspanning, losmaken van spieren, stevige massage, energie opdoen of pijnverlichting. Op basis van uw voorkeur kiest de masseur vervolgens de technieken uit, die bij u passen.

Wellness technieken

 

  • Hotstone technieken

Aan het begin van de massage worden de warme stenen op u gelegd terwijl elders wordt gemasseerd. Daarna wordt er met de stenen gemasseerd. De warmte vanuit de stenen trekt geheel het lichaam in. Waardoor het effectief helpt lichamelijke klachten aan te pakken. De warmte voelt u nog lang na de massage in uw lichaam. 

 

  • Anti stress hoofdtechnieken

Door het hoofd te masseren op een vakkundige manier, treed vaak een diepe ontspanning op en verdwijnen drukke gedachten.

 

  • Haptonomische technieken en schuddingen

Bij deze technieken staat het gevoel centraal. De massage begint met een paar korte ontspanningsoefeningen zodat u optimaal van de massage kunt genieten.

Stevige massage technieken
 

  • Bamboemassage

Deze stevige technieken worden gegeven met bamboestokken. Doordat en stok lang is worden de spieren in zijn geheel gemasseerd en wordt de spier op een compleet andere manier aangepakt dan bij een sport of klassieke massage. Kortom de perfecte aanvulling voor iedereen die houdt van een stevige, volle massage!
 

  • Triggerpoint massage

Deze technieken bestaan uit het opzoeken van 'knopen', waarna deze 'los worden gemasseerd'. Hierna voelen spieren minder gespannen aan en gaan bewegingen een stuk soepeler. Erg effectief in combinatie met rekkingen.
 

  • Rekkingen van aangespannen spieren

Door tijdens de massage gebruik te maken van rekkingen van aangespannen spieren, wordt pijn verlicht en klachten aangepakt. Hierna voelen alle spieren ontspannen en los aan. Deze technieken zijn een goede aanvulling op een stevige massage.

Therapeutische technieken/pijnverlichtende technieken

  • Bindweefselmassage

Deze vorm van massage is erg effectief bij lichamelijke klachten. Naast dat de massage inwerkt op de laag tussen de spieren en de huid, heeft deze ook een indirect effect op organen, zoals de darmen. In combinatie met een massage van de spieren voelt dit heel compleet en gaat u voldaan naar huis.

 

  • Mobilisaties

Dit zijn zachte technieken die gebruikt kunnen worden op de wervels en diverse gewrichten. Hierdoor ontstaat er meer beweeglijkheid tussen de wervels en de gewrichten waardoor u na de behandeling soepeler beweegt en pijnklachten verminderd zijn.

 

  • Acupressuur

Acupressuur is een verwant aan de acupunctuur. Hierbij behandeld de masseur diverse acupunctuurpunten doormiddel van massage. Hierdoor kunnen klachten worden aangepakt en bruist u hierna van energie.

  • Voetreflexmassage

Bij deze vorm van massage wordt ervan uitgegaan dat veel organen en gewrichten doormiddel van specifieke technieken op de voeten te beïnvloeden zijn. Daarnaast is deze vorm van massage erg ontspannend en aangenaam als uw lichaam pijnlijk is.

Omdat de Lilaea massage een hoop deskundigheid vraagt wordt deze massage alleen door professionele masseurs gegeven, die een gedegen opleiding hebben, ruime ervaring in het vak en veel bijscholing hebben gedaan.

Kortom een heerlijke massage voor iedereen die behoefte heeft aan een deskundige, complete massage.

Klik op de masseur van uw keuze om uw afspraak te boeken

Ina Lindeman

Hilde de Heer

Ryoka Banga