Hilde de Heer

Hilde maakt vanaf februari 2017 deel uit van het team van Lilaea.  Zij heeft 20 jaar ervaring als masseur, werk dat zij omschrijft als ‘mensen zonder grote woorden laten voelen en ervaren’.

De inspiratie om te gaan masseren kreeg ze jaren geleden, toen ze als groepsleidster werkte met verstandelijk gehandicapten. ‘Bij deze groep zie je duidelijk dat een gemis aan aanraking allerlei geestelijke en lichamelijke klachten tot gevolg kan hebben,’ aldus Hilde. Om beter te worden in het therapeutisch aanraken, ging ze bij Holos een opleiding integrale massagetherapie doen.

Hierna bouwde Hilde het masseren steeds meer uit, tot ze uiteindelijk helemaal voor het vak van masseur koos. Ze ging werken in onder meer een wellness resort en bekwaamde zich al doende in verschillende populaire massagetechnieken. Daarnaast verdiepte ze zich in klassieke shiatsu en in cranio-sacrale therapie. Maar het meeste heeft ze toch geleerd ‘van het vele masseren, gedurende ruim twintig jaar, van de meest uiteenlopende mensen’. 

Een specialiteit van Hilde is de Lomi Lomi-massage. Bij deze uit Hawaï stammende behandeling wordt met lange, vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam gewerkt, waarbij de masseur vooral de onderarmen gebruikt. Zo wordt de natuurlijke energiestroom in het lichaam gestimuleerd. Het effect is bijzonder ontspannend. 

U kunt bij Hilde terecht voor de volgende massages:

Klassieke massage, zwangerschapsmassage, hot stone-massage, haptonomische ontspanningsmassage en de Lilaea massage.
Als extra technieken beheerst Hilde de thaise massage en Lomi Lomi-massage. 

 

Hilde is aanwezig op:

Maandag                        15:15 - 22:00                  de oneven weken
Dinsdag11:30 - 18:00de even weken