Lomi Lomi massage


Een weldadige wellnessmassage


Lomi lomi is een echte wellness-massage, die zijn oorsprong vindt op Hawaii. Kenmerkend voor deze massage zijn grote, strijkende bewegingen, waarbij de masseur veel met de onderarmen werkt. Echt bijzonder wordt de massage door de muziek die erbij wordt afgespeeld. De masseur stemt intensiteit en tempo van de bewegingen af op deze muziek, waardoor de massage iets van een dans krijgt. Ook de speciale olie die bij deze massage wordt gebruikt – een mengsel van druivenpit- en olijfolie – draagt bij aan de weldadige werking van lomi lomi. Deze massage is, kortom, een traktatie voor lichaam en geest.

Lilaea biedt twee varianten van lomi lomi.
 

  • De standaarduitvoering, met alle kenmerken die hierboven worden beschreven.
  • Een ceremoniële variant. Bij deze invulling van lomi lomi wordt gefocust op een intentie, een kernachtige gedachte, die u als cliënt zelf inbrengt. Je kiest deze massage namelijk om een belangrijke overgang in je leven te markeren: een geboorte, een huwelijk, een scheiding. Maar ook een verhuizing of een nieuwe baan kunnen stappen zijn om bij stil te staan in een lomi lomi-ceremonie.

N.B Vanaf heden bieden we de ceremoniele massage niet meer standaard aan. Mocht je hier toch speciefiek interesse in hebben. Neem dan even contact met ons op. Telefonisch of via de mail of whatapp. 

Lomi lomi wordt bij Lilaea gegeven door Hilde. Zij is aanwezig eens in de twee weken op de oneven maadagavonden en op dinsdag eens in de twee weken in de even weken.


De standaard-lomi lomi duurt 1 uur.